Tuesday 15 October 2013 | |

Gangstar Rio: City of Saints for android 3d games


Arcade en actie
Gangstar Rio: City of Saints
free 
De alom geprezen Gangstar series is terug op Android om je een heel nieuwe plek met crimineel plezier te bieden!
Er is geen betere manier om Rio de Janeiro te ontdekken!
ERVAAR RIO… EN VECHT
Voor de eerste keer in een sandboxgame ontdek je de stad Rio de Janeiro in Brazilië. Verken 5 verschillende buurten inclusief de favela's, het zakelijke deel van de stad, stranden en jungles. Verken nu ook voor het eerst in de Gangstar series indoor-omgevingen, volledig gerealiseerd in 3D.
DE WEG NAAR DE TOP IS LANG
Ruim 60 missies om te spelen en talloze gebeurtenissen die je urenlang speelplezier bieden. Vermoord corrupte politici, bescherm getuigen, bezorg speciale pakketjes, steel auto's en zoek uit wie je probeerde te vermoorden en je voor dood achter wilde laten.
ZEG HALLO TEGEN MIJN KLEINE VRIENDJES
Heb toegang tot een ruime keuze uit wapens zoals handgeweren, vuurwapens, bazooka's en granaten plus een nieuwe lokale specialiteit: de explosieve voetbal.
Bestuur ook talloze voertuigen zoals vliegtuigen, helikopters en een tank en je kunt natuurlijk ook talloze auto's en motors stelen, kopen en verzamelen.
DOE HET OP JOUW MANIER
Je kunt je personage nu aanpassen. Speel talloze shirts, broeken, hoeden, brillen en meer vrij die je kunt verzamelen en gebruiken om je personage aan te passen.
ONTDEK HET ECHTE BRAZILIË
Het wordt nog realistischer dankzij verschillende radiokanalen die hip-hop, electro en funkmuziek uitzenden met diverse gelicentieerde nummers:
- World Town - M.I.A.
- Office Boy - Bonde do Role
- Lingua de Tamanduá - MV Bill
1 comment

0 comments:

Post a Comment